Adam si Evelyn Ingo Schulze

ISBN:

Published:

Paperback

328 pages


Description

Adam si Evelyn  by  Ingo Schulze

Adam si Evelyn by Ingo Schulze
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 328 pages | ISBN: | 3.11 Mb

Romanele lui Ingo Schulze sunt traduse in peste treizeci de tariAnul schimbarii 1989, Germania de Est: desi in aer plutesc revolta si mirajul Vestului, ca un mar al cunoasterii ce se rostogoleste din ce in ce mai aproape, viata curge ca intotdeauna.MoreRomanele lui Ingo Schulze sunt traduse in peste treizeci de tariAnul schimbarii 1989, Germania de Est: desi in aer plutesc revolta si mirajul Vestului, ca un mar al cunoasterii ce se rostogoleste din ce in ce mai aproape, viata curge ca intotdeauna.

In atelierul sau de croitorie, Adam insufla si mai mult sarm frumoaselor berlineze. Dar prima victima a senzualitatii lor este el insusi: intr-o zi torida de august, Evelyn - singura femeie pe care o iubeste - il surprinde in flagrant delict cu o clienta. Cum granitele Ungariei tocmai s-au deschis spre Vest, Evelyn hotaraste sa-si urmeze visul de libertate. In atmosfera electrizanta a Lacului Balaton, printre straini seducatori, graniceri corupti si birocrati insensibili, Adam si Evelyn trebuie sa ia o hotarare: Estul sau Vestul?

Batranul Wartburg sau Passatul rosu, care ii poate duce in patria consumerismului? Unde e Paradisul? Si cat de repede va deveni el Paradisul pierdut?Cu simpatie lucida fata de deriva acelui annus mirabilis, Ingo Schulze scrie o superba tragicomedie despre interdictie si ispita, despre dragoste si cunoastere, despre Est, Vest si rest.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Adam si Evelyn":


tabernaboaria.com

©2014-2015 | DMCA | Contact us